jueves, 28 de enero de 2010

1a Fiesta Menor. Este sábado en el EJG!

Aunque no sea un concierto de Kana Kapila, la 1a Festa Menor de este sábado es imperdible.


El día 30 muntem una Festa Menor. I què és una festa menor?. Doncs no ho sabem. Per això n'organitzem. I com serà la primera festa menor?. Doncs no tenim massa idea. Només sabem que hi haurà grups de qualitat força acceptable (alguns fins i tot han fet alguns assajos) música de fons, i força gent que passarà per allà, en principi voluntàriament.

I quí vindrà a tocar?

Los Claveles, que vindran expressament de Madrid i només per això meréixen un respecte. Serà el seu debut fora del seu hàbitat natural. Compten amb una legió de seguidors histèrics disposats a tot. Per la seva primera gira disposaran de sis tràilers per transportar tot allò necessari en els seus concerts: massatgistes, maquillatge, l'equip de so, una col·lecció d'animals dissecats, i un carregament de calces perquè les fans més espontànies i enfollides les hi llencin. A més són bons, i ho seran molt més. I si no, que us tornin els diners.

Pelea! debuten el proper dia 30. Quan una banda debuta sempre fa il·lusió que els vagin a veure. Sempre podeu dir davant de les vostes coneixences que doneu suport a grups novell. Encara que els seus integrants siguin el millor de cada casa d'alguns grups que porten temps voltant (Anticonceptivas, Montañas, The Lorrries, Pedro Páramo).

Garrapataces són de Barcelona i rodalies, però fa temps que no toquen per aquí. Últimament es dediquen més aviat a fer world tours d'escala més o menys local. Comprovareu més d'un any després el magnífic progrés que han experimentat. S'han tancat set mesos en un estudi a Wisconsin provant tota mena d'instruments i melodies, des del gipsy jazz fins la bossanova hongaresa per finalment arribar a la conclusió que casi millor fer el de sempre. Podriem dir que es un retorn triomfal, però tampoc ens enganyem. Tornen per la pasta. Perquè com feia temps que no tocaven, n'acumulen massa i en volen perdre una mica.

Quan acabin els concerts, anirem tots en processó fins a l'Heliogàbal, on el Manu Bang! DJ (capitost de Discos Walden i Gramaciones Grabofónicas) i el DJ Txuso (que a més toca a Pelea!) estaran reproduint algunes cançons en diversos formats i pujant i baixant els volums per tal de que el canvi entre elles no sigui massa brusc.

Veniu, que no estarà malament. I podreu dir que vau ser-hi.

--------------------------------------------------------------------

El día 30 montamos una Festa Menor. Y, ¿qué es una Festa Menor? Pues no lo sabemos. Por eso organizamos una. Y, ¿cómo será la primera Festa Menor? Pues no tenemos ni idea. Sólo sabemos que habrán grupos de calidad (algunos incluso han ensayado alguna vez), música de fondo y bastante gente que pasará por allí, en principio voluntariamente.

Y, ¿quién vendrá a tocar?

Los Claveles, que vendrán expresamente de Madrid y sólo por eso merecen un respeto. Será su debut fuera de su hábitat natural. Cuentan con una legión de seguidores histéricos dispuestos a todo. Para su primera gira dispondrán de 6 trailers para transportar todo lo necesario para sus conciertos: masajistas, maquillaje, un equipo de sonido, una colección de animales disecados y un cargamento de bragas para que las fans más espontáneas y enloquecidas se las lances. Además, son buenos y lo serán mucho más. Y si no, que os devuelvan el dinero.

Pelea! debutan el próximo día 30. Cuando una banda debuta, siempre hace ilusión que se les vaya a ver. Y siempre podréis decir delante de vuestros conocidos que apoyáis a los grupos noveles. Aunque en realidad, los integrantes del grupo sean lo mejor de cada casa de algunos grupos que llevan un tiempo rondando la ciudad (Anticonceptivas, Montañas, The Lorries, Pedro Páramo).

Garrapataces son de Barcelona y cercanías, pero hace tiempo que no tocan por aquí. Últimamente más bien se dedican a hacer world tours a escala más o menos local. Comprobaréis más de un año después el magnífico progreso que han experimentado. Se encerraron seis meses en un estudio en Wisconsin probando toda clase de instrumentos y melodías, desde el gipsy jazz hasta la bossanova húngara para finalmente llegar a la conclusión de que casi mejor hacer lo de siempre. Podríamos decir que es un retorno triunfal, pero tampoco nos engañemos. Vuelven por el dinero. Porque como hacía tiempo que no tocaban, han acumulado demasiado y quieren perder un poco.

Cuando acaben los conciertos iremos todos en procesión al Heliogàbal, donde Manu Bang! DJ (capo de Discos Walden y Gramaciones Grabofónicas) y DJ Txuso (que también toca en Pelea!) estarán reproduciendo canciones en diversos formatos y subiendo y bajando los volúmenes con tal de que el cambio entre ellas no sea demasiado brusco.

Venid, que no estará mal. Y podréis decir que estuvisteis.

Más info en: Myspace / Blog

No hay comentarios:

Publicar un comentario